maanantaina

ISÄNMAALISTEN JA ROTUPUHTAIDEN KISSOJEN HOROSKOOPPI

Tressaantuneiden ja tunnevammaisten kissojen tukiyhdistys ry:n suosittelema horoskooppi.  Samat menetelmät eivät olisi pahitteeksi maassamme loisiville somalikissoille tai heitä suosiville viherhipeille ym. toistensa persereikään kiinnostuksensa kohdistaneille loiseläjille.



.
.

.........................................................................

Motto:
Kissat täytyy pitää aina kytkettyinä. Ja parempi jos ne pidetään kytkettyinä valtakunnanverkkoon.

Misukka:
Joulusta pääsiäiseen.

Takanasi kävelevä mies kirves kädessään ei todellakaan tee sinulle pahaa vaikka hymyilleekin jännästi. Hän on vain hakemassa Joulukuusta. Malta siis mielesi, pysähdy ja odottele tassuja nuollen.

Mouru:
Pääsiäisestä Venlanpäivään.

Nyt on mouruamiset mouruttu ja siirryt pikavauhdilla pohjanmaalle. Siellä sinulla on ainutkertainen tilaisuus tutustua Hakolan minkkitarhan rehusilppuriin sisältäpäin.
Elämys jota ei kannata sivuuttaa. Vie sanaa eteenpäin.

Pankolötkö:
Kesäkuun alusta ravustuskauteen.

Ennenaikainen kiitos 21.7 johdosta. Toivottavasti muistit valistaa jälkikasvuasi tästä suvun kannalta niin tärkeästä päivästä sillä myös tulevana suvena on rapujuhlat. Kiitti nyt kauhiast vaan.
Kiitos myös edesmenneelle Idi Aminille, joka pelasti Victoriajärven krokodiili- ja rapukannat oikealla ruokinnalla.

Sompanssi:
Heinäkuulta Kekriin:

Putoaminen vahingossa pikimiesten pataan ei tehnyt sinulle ainakaan huonoa. Mene siis ja kurkista naapurin isin haulikkoon. Pääset Youtubeen monien kavereidesi seuraan. Jätä kutsukorttisi kaikille pörröpääkavereillesi.

Kisu-Hannele:
Kekristä Jouluun:

Karva kasvaa kohisten ja kissa vaan  komistuu. Voi että karva kiiltää kun juutalaisen kulli kuutamolla(vanha arabialainen sanalasku). Kohta tuleekin kylmät kelit ja hyvää turkkia tarvitaan. Tarvitaan nimittäin emännän joululahjarukkasiin.

...........................................................
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Täällä vartioimme ME.










Kissojen näppärä kantolaite nyt netistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti